20 hari lewat period

Upt negative .. simptom nak haid tu ada , sakit² pinggang, cramp perut on off , nyeri bhagian buah dada . . Sgka kemarin kemarin nak dtg haid , tnggu 2 hari xda jgk.. sekali tadi try cek upt tapi still negatif 🥲Hormon ku kacau bilau tiba² ni kenapa 🤣 Tolong siapa yg pengalaman pernah bgni. Hari kebrpa baru turun haid ? Ada kemungkinan ka jgk pregnant ?

20 hari lewat period
2 Balas

kebiasaan nya negatif lagi tak dpt baca nk lagi bgus tggu sehingga seminggu atau dua minggu selepas period baru boleh nampak result

2y ago

yess sabar okay mummy saya memula mcm tu asyik check bila malas check terus up dua line hehehehe suprise utk mummy jugaa 🥰🥰