Delay 1day period

Saya jenis regular haid. Saya dah lewat period 1hari.. Tanda2 period suda ada sejak 1minggu yg lalu sbelum due haid. Cramp perut, sakit pinggang, pening.. Tapi bila Cek upt awal pagi tadi masi negative. Belum ada line. Ada mommies2 yg ada pengalaman begini? Kalau2 ada yg pernah cek masi negative, then tggu 1mingu bgitu baru positive? Adakah masi terlalu awal untuk saya cek? Atau tunggu seminggu lagi?

2 Balas

saya pun jenis haid teratur juga.. lewat haid sehari, test upt. Positive 😍

yup awal sbb baru lewat sehari. seminggu/2 minggu boleh cek lagi sekali