Kena scam dgn upt 😂

Update terbaru hasil dari upt ve sebelum ni, ternyata preparation nak period. Punya la berharap lepas tgk upt ve last2 turun juga darahnya. Sedih tapi sedang cuba nak buat2 tak sedih. Beza 45hari dr last period haritu, ingatkan berisi rupanya hmmm. Give up nya rasa. 1 tahun 4 bulan dah mencuba, 2x gugur dlm tahun 2021. Dah la pjj pulak tu. Doakan sy ada rezeki lg 🥲 #kongsiCerita

6 Balas

sy macam awak.dok berharap berharap berharap..asyik tgk upt, negative je..sampai rase dah malas nak beli upt dah..sebelum ni sy ada masalah peranakan jatuh n kilang ovum sy tak aktif..sy beli susu efferty keluaran Dr Raihana tu..baru minum 10 sachet, cek upt, positive. Alhamdulillah sangat. sekarang nak masuk 5weeks. doakan sy dan baby sihat☺️ sy juga doakan awak semoga dikurniakan anak ya.

2y ago

in Sha Allah..moga rezeki awak lepas ni yea

jangan berharap.. buat tak tahu je. inshaAllah ade rezeki awak sis.. sabar ye ikhtiar.. sy pun dulu mcm tu kejap2 rasa nk test upt. pastu malas nk fikir dah.. sbb delay period kan.. then tahu2 rezeki tu ada.. heehe skg 32w dah

2y ago

alhamdulillah, semoga awak dan baby sihat dan dipermudahkn urusan bersalin. Sy pun lepas jd benda ni sy jd give up dah. Doakan sy ye 🙏🏻🥺❤️

Sis jgn give up..insyaAllah rezeki Allah akan bg nnt.. Sy dah almost 5y TTC, 10 recurrent miscarriages.. Masih sabar menanti dan tak putus doa Allah makbulkan hajat kita semua jd mommy☺️

2y ago

Allahu kuatnya awak. Sy yg 2x gugur pun dh lemah rasa menghadap kata2 org. Semoga ada rezeki kita nanti. Aamin 💪🏻❤️

Sy mcm awk dh 2x gugur. Ni kandungan yg ke-3 ttc lps 1 tahun gugur. Awk jgn selalu cek upt, ni tips sy laa 😂. Bila asyik cek je mesti -ve, bila tak cek tu yg ve 😊

2y ago

Hehe sy belajar redha sis lps 2x gugur. Sakitnya Allah je tahu 😊. Rajin baca surah Maryam. Awk baca tafsir insyaallah ada rezeki. Rajinkan sedekah

semoga ada rezeki..jgn berharap sgt...buat biasa2 je..

Semoga ada rezeki utk sis 🥰❤️

2y ago

aamin insyaAllah ❤️