Bersalin FPP

Hi uols, sy nk tnya.. klu checkup monthly kt klinik swasta,then nak book FPP hospital putrajaya boleh ke? Tapi buku pink ada

1 Balas

boleh..tapi puan kena chck dlu msih ada kekosongan atau x tuk booked..sbb ptrjy selalu full booked..mcm sy last year nk booked bln 4 sbb due bln 7.. katanya smpai feb 2020 dh fully booked..jd mcm puan jika bersalin d tahun 2020 ni better tnye hsptl putrjy bhgian o&g msih ada kekosgn atau x..or try col