berdasarkan gambar

Uols nampak -ve @ +ve?? Adik saya punya. Dia disahkan X boleh hamil 100% oleh dr sebab sakit dia yg dulu. Mana tahu rezeki Allah nk bagi kan..

berdasarkan gambar
1 Balas

Gambar amik dalam masa berapa minit lepas titis ye? Sbb line tak nampak mcm pink,mcm evap pun ade. Kalau within 15 minutes naik line pink, insyaAllah ada. Tapi cuba suruh dia test dgn upt jenama lain jgak. Dip n tell ke. Clearblue digital ke.

4y ago

Lebih dari 15 mnt x valid dah, boleh jadi evap. Cuba suruh dia test guna upt lain dulu. InsyaAllah, kalau Allah nak bagi, takde apa yg mustahil.