first period ibu bf

saya anak masuk 8 bulan baru first period bulan 6..lepastu bila turn bln 7 tunggu x priod..tiba bln 8 priod?ade ke yg mcm tu?ke sye prgnt sbb xde xhect upt lagi..bln 8 tu die dtg choclet dulu lpastu darah mcm haid biasa..sakit perut sekjap je lpastu xde..sape ibu ade penglaman...bingun jap..

1 Balas

sy pun masa ank 9 bulan first dtg peod..masa ank 10/11 month peod x dtg2.mgkin sbb masih dlm fasa hormon n menyusu badan

1mo ago

kan..bkn ape takut tb2 surprise je tu y risau..faham.ank sy pun baru nk masuk setahun