Baby gender

untuk scan baby gender, ibu2 scan kat mana? kat kk atau private clinic?

8 Balas

saya buat detail scan di private clinic masa 21w, jadi dapat tau gender sekali masa tu. nurse kata check up KK cuma akan scan masa buka buku & 28w, kalau tak ada apa2 masalah.

scan 20 minggu di kk, xsmpt tanya,doc dh ckp bby boy 🤣 22 minggu nanti buat detail scan kat klinik swasta plak.

kalau dh nampak jelas kt KK okelah..kalau tak nampak mmg g scan klinik swasta..

Clinik swasta pon boleh, mcm saya itu hari scan.. lebih kurang RM70

Private clinic is advised

Kk biasa drg tak bgtau. Swasta

2y ago

Sy msa scan 20weeks dkt Kk, Dr tnya "nk tengok gender baby tak? " laju sy jwb nak, then Dr bgi tngok siap printkan bgi bawak balik , hehe depends DR rsanya 😁

Private clinic hiks

Private clinic