Susu Ibu Boleh Jadi Banyak Secara Tiba-Tiba Dengan 4 Cara Ni !

Untuk menghasilkan susu badan yang banyak, ibu kena sentiasa berada dalam mood yang gembira. Penghasilan oksitoksin dapat meningkatkan penghasilan susu badan. Sebelum kita pergi lebih mendalam, ibu-ibu perasan tak? - Bila anda makan makanan sedap: SUSU BANYAK - Bila suami beri hadiah: SUSU BANYAK - Bila ibu keluar window shopping sambil pam susu (scroll shopee): SUSU BANYAK - Dan ada juga ibu-ibu bila dia tengok video atau gambar anak: SUSU BANYAK Kerana dalam susu ibu ada dua hormon penyusuan yang sangat penting. Jom baca di sini untuk ketahui lebih lanjut: https://my.theasianparent.com/banyak-kan-susu-badan

Susu Ibu Boleh Jadi Banyak Secara Tiba-Tiba Dengan 4 Cara Ni !
1 Balas

☺️😍🥰