Angin Pasang Pada Bayi? Adakah Ia Sama Dengan Hydrocoele?

Untuk ibu dan ayah yang baru menimang cahaya mata, info ini sangat penting untuk anda tahu tentang penyakit angin pasang pada bayi. Bukan sahaja berlaku pada bayi lelaki, bayi perempuan juga tidak terkecuali.

3 Balas

Anak kedua saya lahir pramatang 33w. Masa usia dua bulan pusat dia naik tinggi lagi besar Dari duit syiling 50 sen lama2..setiap hari saya tuamkan pusat dan perut baby. Alhamdulillah lama2 bengkak pada pusat surut

👌🏻👌🏻

👍🏻