Antara hospital kuala lumpur dan shah alam mana pilihan anda

Untuk bersalin nnt mana satu pilihan anda kl atau shah alam

1 Balas

anak pertama sy di hosp shah alam. hosp baru dan agak selesa. sy dpt ward 2nd class, share 4 bed dlm satu bilik. sy lahirkan anak pd jam 3.50am. rezeki sy suami dan anak dpt teman di labour room sehingga jam 8pg. lepas 8pg br naik ward semula dan suami pulang utk berehat. semasa process kelahiran (normal) ada 5/6 org yg membantu. mungkin ketika itu tak ramai org di labour room. pd sy sgt selesa dan nurse byk yang membantu. ada juga yang kurang menyenangkan lebih2 lagi nurse shift malam tp mcm biasa lah hosp gomen, don't expect much. 😅