Hospital Shah Alam

Siapa ada pengalaman bersalin di hospital Shah Alam? Boleh share? Doc & nurse okay ke kat sana?

1 Balas

hai mommy saya bersalin di HoSAS 8/2021. masa tu agak packed sbb ramai baby pkp kan jadi memang lambat dpt katil siap tido di labor room. layanan drpd doktor dan nurse semua baik. sangat membantu dan faham kita ibu ibu yg tgh sakit contraction,baru lepas melahirkan. utk check bukaan pun, kalau yg bertugas doc lelaki tp doc ni akn make sure ada nurse yg masuk sekali dlm bilik rawatan dgn dia. pada sy serba serbi okay dekat HoSAS

2y ago

Terima kasih share pengalaman awak 🥰