Tidur buai

Umur berapa bulan anak boleh tidur buai?

9 Balas

Saya bby umur 2 bulan masuk buai tapi tak buaikan.. Just masukkan dia dlm buai tu sbb rasa mcm ada org peluk dia.. After masuk 3 month baru pakai buai. Tapi siang jer.. Mlm guna mak dia ni buaikan 😂😂😂

depends. kalau ank sy umur 6 bulan dh stop. sbb dia dh xboleh duk diam. dh reti keluarkan kaki ngn kepala.

selepas pantang saya masukkan bayi saya tido buai sampaila sekarang usia setahun 3 bulan

bby sya dari lahir smpi 6m.siang tidur dlm pangkuan sya.. start 6m siang tidur buai.

start buai umur baby 4 bulan sampai sekarang da na masuk 3 tahun..

xsure. tapi buai xelok utk bayi

sampai 15 bulan

Umur 0-1 thn

5bulan