Barut baby

Umur baby berapa bulan dah tak payah pakai barut ye?

13 Balas

Saya pakai dalam hari je, lps pantang xpakai dh keculi malam kalu sejuk br pakai sbb musim panas kan,kulit baby naik ruam... sll la pakai kan minyak yu yee kt baby insyaallah xkembung

5y ago

Baby akk okay ye pakai yu yee? Baby sy tak boleh. Mgkin panas sgt kot. Sy pakai minyak baby anugerah.

Xpakai langsung. Tpi kena kena urut perut baby lepas dia baru bngun tido or sendawa. Mudahkan baby nk berak n kentut

Sy pakai dlm pantang je.. Tu lun pki lepas mandi, atau mlm aje. Hujung2 tu x pakai terus

5y ago

Haah..ok je sis. Yg ptg keselesaan baby je. Cuaca panas pakai lama2 baby meragam

Pki selagi muat. Terpulang masing2. Ada yg 3 bulan, ada yg smpi 6 bulan.

5y ago

Sama2. 🥰

Baby sy sebulan stgh. Pakai barut waktu malam je. Siang cuaca panas nnti kesian kt baby.

5y ago

Tu la kdg2 barut tu ternaik2 smpai dada baby. Kita yg rimas tengok.

Baby masuk 3 bulan saya tak pakai dah. Sebab cuaca panas sama. Pakai barut lagilah. 😂

5y ago

Hehe. Itulah kdg panas sy pakai kan jugak sbb org tua2 asik ckp nti perut kembung. Terpaksa akur.. kesian tengok

Sampai barut dah tak muat 😂😂 waktu 4bulan saya dah stop

5y ago

😅😅😅

Lps habis pntg trus xpakai, sbb baby xselesa n pns ....

Saya pakaikan sampai batut tu x muat 😂

Pakai sampai tali pusat jatuh je