susu ibu

Ubat apa yg sesuai utk tambah susu ibu.

14 Balas

Dulu saya beli black cumin oil kat farmasi..pil besar nak mampus rasa tercekikm.tak berkesan pada saya.. sekarang saya minum susu kambing delima hazel kurma r-rayyan.boleh cari kat shopee atau facebook..awak boleh try juga pil mamom. Tapi saya lebih suka susu r-rayaan tu..susu badan pun pekat je

Saya pernh try vita vitamilk dri dian's alhamdulillah.. Bru mkn berapa pax meriah susu.. N smpai bengkak susu sbb bnyk sgt susu nye..n sya berjaya susu kn bdn smpai ank umur 2 tahun 10 bulan..

Minum air suam/nestum. Bg sy minum Horlicks xmenjadi. Atas badan org jugak sis. Air susu kurma, milo, mmg penuh cpt la susu sy. Sampai bengkak susu. Anak mnum pon asyik nk tido je. 😂

Kalau dah habis pantang boleh try buat susu + carrot . Susu + kurma . Blend sedap susu pun meriah .insyaallah 👌

4y ago

Nak lagi senang beli yg milkbooster yg buah tu yg kena rebus je air rebusan dia mnum . Pon boleh . Bnyak sebenarnya .

Mcm adik ipar sy minum omb... memg byk susu dye.. yg kurma merh ke longan merah tue.. memg jd..

cari jantung pisang buat masak tumis air...jantung pisang buat susu banyak

Org tua2 kata mkn jantung pisang.. buat ulam atau msk lemak.. insyaallah..

Rebus betik muda. Boleh jg bli milk booster

Makan kurma dan minum holicks pon bole

saya minum susu similac