Cara kurangkn mual

Ubat apa yg bole hilang kan mual ngn bdan byk angin...sjak2 pregnant bdn ta kuat...ada2 cdangan supplement yg sdp n bgus ke?

1 Balas

Bila pregnant bdn kita mmg akn berangin, lesu, etc. Boleh urut lightly tp jgn sentuh bhgian abdomen (kawasan perut). Sy pn ada masalah bdn berangin. Minta tlg suami urut bahu, blkg bdn, tapak kaki slow2. Utk mual, mmg xblh buat apa..nti akn hilang sndri. Sy x amal supplement sbb x semua supplement sesuai utk ibu mengandung. Apa yg klinik bg shj yg sy akn mkn.