Set berpantang

Bole x share set bpantang mane yg bgus ya..utk lawas mmbuang n buang angin dlm badn..dlm masa yg sama bole buat bnyk susu bdn..dan perlu x sy sediakn losyen pemanas bdn..cth losyen mustajab tu..

3 Balas

kalau sy, sy suka minyak herbanika nona roguy utk urut2 badan buang angin dan pil phytonatal nona roguy utk lawas membuang. losyen mustajab pun okay je kalau puan nak guna, better guna kat perut sebelum pakai bengkung. org kata sebagai tepel utk kempiskan perut.

Utk lawas dan buang angin pil phytonatal nonaroguy

set pantang amway tropical herbs