Sembelit dalam pantang

Ubat apa lg ye yg sesuai tuk sembelit,rasa nk membuang tpi biler duduk tnds tk mau yakyak skli rasa nk buang mmg teruk sembelit beli ubat kt farmasi pon tk fungsi 🥲🥲

2 Balas

Saya dari lepas bersalin tu pakai yg cucuk montot tu picit trus membuang🤣

5mo ago

Tak slalu pun guna. Masa awal je. Sbab saya lepas 4-5 hari dah takde rasa sakit dah tempat jahitan tu hehe.

try makan dulcolax tablet. tapi make sure banyakkan minum air

5mo ago

Farmasi kata tk sesuai untuk ibu berpantangg die bg ubat senna tpi anak lak berak cair mak nyer tk mau yakyak lg😂