38 weeks

Just tunggu bersalin saja klo blm bersalin kena masok wrd 25 haribln..due date 26.9

16 Balas

Saya due date 30/9 smoga kita di permudahkan .. Banyak2 doa 😇😇 smoga sihat dan berjalan lancar sume yg nak bersalin

5y ago

Aminn3.. semoga kita sama-sama lancar ya sis..

Sekarang ni memang kena bersalin 38weeks ye sis ? Saya dulu 2 anak lahir 42weeks , takde pulak kena serah diri kat hospit

5y ago

Robbuna yusahhil , semoga Allah mudahkan urusan sis bersalin

Sama la. Harini 38w4d. Dah turun tanda pg ni. Japgi baru nk g hosp. Takut nye rasaa.. 😭

5y ago

smoga Allah permudahkan urusan awk 😘

smoga dpermudahkn sgalanya sis..besday sy tu😄

Wishing you a smooth delivery. 👍😁

semoga semua baik baik saja 😊💕

Semoga dipermudahkan urusan. Safe delivery!

Semoga dipermudahkan sis semuanya

semoga Dipermudah kan 🌷

semoga dipermudahkan sis