susu badan

Tumpang tnya mkn apa untuk bagi byk susu bdn ehhh maaf sbb sya ibu muda ? dan pantang tradisi kaa pantang moden yg lagi sesuai untuk umur 18 mcm sya

2 Balas

actually dik pantang traditional dah tak berapa sesuai dengan zaman sekarang sebab apa? cara pemakan kita dengan orang dulu tak sama, ada pantang dulu yang boleh ikut ada yang tak perlu ikut, jamu big NO okay? apa yang penting jaga pemakanan awak. 😄

Ibu kena minum susu, selain tu mkn la kismis hitam, kurma, pati delima, insya Allah mmbantu. Selain tu perah la susu tu wlwpun dpt sedikit itu cara kita rangsang susu bdn utk keluar.