first pregnancy, upt +ve (terang) masa week2 kalau ikutkan dari tarikh period 9/7/21

tumpang tanya .. week ke berapa sesuai untuk scan? and now saya dah week3 ..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Untuk pregnancy confirmation scan, Sebaiknya ketika usia kandungan 8 minggu ke atas. Kalau terlalu awal, nanti nmpak kantung je. So nanti doktor akan mintak awak repeat scan selepas 2 minggu. Dah jd double cost 😅

3y ago

oww yaa .. oke tq for sharing

8-10w