Perut Mengeras On-Off

Tumpang tanya, siapa dia sini pernah kena perut mengeras? Perut mengeras yang saya maksudkan adalah dari segi perut tu cam rasa ketat je. Adakah ini normal untuk setiap ibu hamil? #pleasehelp #firstimemom #bantusharing

7 Balas

yes mommy.. it's normal tu... to klu mengeras dlm tempoh jangka masa yg panjang, blh refer dokter trus.

sy mcm.ni jugk... mmg stiap kli ngndung mcm ni.. rse cm angin je prut. keras.. tp alhamdulillah baik2 jw

saya 7 bulan lbih bru rse perut tu mgrs sbb dia nk cri laluan pastu rse sengugut

Mcm saya dr ckp sbb air ketuban kurang

Kandungan berapa minggu?

normal..sya 37w