Urine Test Ada Protein 😭

Tumpang tanya, saya sekarang mengandung anak pertama dah masuk 32 minggu. Bacaan urine asyik tak cantik, asyik ada protein. Saya kena ulang alik ke klinik kesihatan seminggu untuk monitor bp dengan urine. Last time dua minggu berturut kena ulang alik. Macam mana nak bagi bacaan tu cantik ? Any advises from experienced mom ? #pregnancy #advicepls #First_time_mom

Urine Test Ada Protein 😭
26 Balas

minum air suam setiap malam sebelum tidur dan sebelum sarapan pun minum air suam amalkan jadikan rutin harian 4gelas sehari.