10week

Tumpang tanya .. lmaaf sebelum tu sebab ni first pregnancy .. Normal ke kerap sakit kepala, hari² kepala berdenyut teruk.. Nak tidur pon jadi tak selesa bahagian Leher belakang ... Kenapa yer ? Risau saya ...

1 Balas

samalah , sy pun risau juga .. pernah tanya kat kkia boleh ke makan ubat migraine sebab kadang kadang teruk tapi nurse ckp x boleh .. sakit tu normal katanya badan baru nak serasi .. tapi masih juga risau

4y ago

kan 😭😭😭