UPT Positif @ Tak

Tumpang tanya. Kalau UPT mcm ni still dikira +ve tak ye? Sb dh pernah keguguran 2x sblm ni. Masih dalam fasa trauma 🥺#ingintahu #bantusharing

UPT Positif @ Tak
11 Balas

sis dah missed period ke ? kemungkinan masih awal . kalau nak g klinik pun tak nmpk lg ni . sis kena jaga² lah kalau ada sejarah miscarriage. jgn lasak n buat kerja berat . doa banyak² . boleh repeat upt lg seminggu tngok makin terang ke tak .

mcm Ada tu ,Klau DH lmbt period nanty boleh p klinik scan,7-8minggu DH boleh scan DKT swasta, mnta skli ubt kuat rahim sbb besa gugur kn ,

sy nmpk line T kabur sis...mgkn HCG sis Masih rendah...nti sis try repeat lagi upt.. semoga Allah permudahkan segala urusan 😊☺️

Tahniah sis… +ve da da tu.. tp masih sgt awal dlm 2 weeks ni, fragile lg..jaga mkn , folic acid jgn skip

Ade ni sis. Saya awal2 pun line mcm ni juga. Skrng ni 6 bulan dah kandungan. Smoga ade rezeki sis

Maybe still early. Cuba repeat balik after a week. Insyaallah sis

nmpk mcm samar2 line dia tu .. insya allah ad tu rzki awk ☺️

mcm dh pregnant.. tahniah sis.. jaga diri.. cuma awal lg tu..

moga ada rezeki awak tau ♥️amin

positive sis tapi awal lagi