Barangan berpantang

Boleh share tak apa yang wajib beli dan pakai ketika pantang.. atau set pantang all in.. dan bengkung berzip tepi tu recommended untuk pakai atau pun tidak?

2 Balas

Saya beli param, pilis, lotion mustajab, minyak panas afiat, tungku besi dengan bengkung je. Mak pesan mcm tu so sye pon ikut je

Sy beli pilis, param, losyen mustajab, stokin, n pakai bengkung. Tu aje. Jamu misi kata tgu ank klu xde kuning atau dah 2bln keatas