Set Pantang Ceaser

Salam, saya nak tanya set pantang ceaser apa yang wajib ambil especially pantang ceaser sendiri? Param pilis memang wajib ke? Bengkung ceaser pun wajib ke? Ada sesiapa tahu kedai Jual barangan pantang area Shah alam? Terima kasih membantu. #fiesttimemom#pleasehelp

1 Balas

Saya dulu czer takda ambik set pantang pun. Param pilis tak pakai. Hari ke 7 baru urut & tungku dgn bidan even tak wajib tp yg ni saya saja nk healing2. Bengkung pun saya takut nk pakai, after 2 3 weeks baru berani. Yg penting kita kena jaga makan utk cepat baikkan luka & elak buncit