suami

Tumpang tanya , ada tak yang baru lepas melahirkan anak sehari dua ni , suami boleh masuk teman kita bersalin ke ? Atau suami langsung tak dibenarkan masuk ? ?? Saya tengah tunggu hari tapi takut sebab anak 1st takde pengalaman

2 Balas

Hospital kerajaan suami boleh masuk bila dah nmpk kepala baby. 8-9 cm kot dah boleh masuk. Jgn takut tarik nafas je dan teran pastu dah keluar baby dgn tangisan dia yg indah. Semoga permudahkan. Selamat berpantang.

4y ago

InshaAllah boleh.

Klinik tempat kami ada bagi surat untuk suami..sama ada durang mo ikut masuk wad ka x..

4y ago

Eya..sb due sy lama lgi..bulan 7.