Bersalin di HSA time PKPP

Salam mummy semua, boleh share tak sesiapa yang bersalin di H.Sultanah Aminah, JB waktu PKPP ni.. suami dah dibenarkan masuk untuk teman atau masih tak dibenarkan lagi? Thanks for your sharing 💞

1 Balas

Wasalam.. masih blom boleh mommy.. hospital kat jb hsa n hsi dua2 tk bagi masuk walaupun da pkpp ni.. sabar je la semoga kita kuat ya.. saya tau sbb 12june haritu nmpk org pos kat fb suami tk dpt teman katanya.. saya call hsi pon sama tk dpt teman nurse suh tnggu luar