Ada tak dalam ni baby lahir jantung berlubang ?

Tumpang tanya . Ada tak dekat sini yang baby lahir jantung berlubang ? Dan saluran darah nak ke paru2 agak sempit ? Tapi doktr bagi tahu baby bukanlah kes yang terlalu teruk . Kalau ada , boleh share sikit tak biasa baby mcm ni kena oprate atau ada jalan lain untuk sembuh ? 🥺🥺🥺

2 Balas

sis boleh sy tahu, mcm mana boleh detect ya? masa detail scan ada check x

2y ago

Allah. semoga urusan sis dipermudahkan. inshaAllah ada jalannya