Ada tak dalam ni baby lahir jantung berlubang ?

Tumpang tanya . Ada tak dekat sini yang baby lahir jantung berlubang ? Dan saluran darah nak ke paru2 agak sempit ? Tapi doktr bagi tahu baby bukanlah kes yang terlalu teruk . Kalau ada , boleh share sikit tak biasa baby mcm ni kena oprate atau ada jalan lain untuk sembuh ? 🥺🥺🥺

2 Balas

maaf sy x ada pengalaman tapi kebanyakan kes bayi jantung berlubang memang terus refer ijn. mungkin puan boleh call tanya ijn terus?

2y ago

Buat masani pihak hospital suruh monitor dulu sblm pergi jumpa pakar dekat serdang . Cuma nk tahu la if sape2 yg ada pengalaman .

sis boleh sy tahu, mcm mana boleh detect ya? masa detail scan ada check x

2y ago

Allah. semoga urusan sis dipermudahkan. inshaAllah ada jalannya