Bayi Jantung Berlubang

Hi, ada kah ibu yang ada pengalaman baby 2 bulan jantung berlubang dan dihantar ke IJN ? Terutamanya masa PKP ni. Tq 😊

3 Balas

Yaa. Mgkin akan dihantar ke IJN.ni la nak tanya sesiapa yg ada pengalaman d sana. Procedure mcm mana & siapa yg boleh temankan..😊

sy ade pengalama sy msa di ijn.sya pun ad masalah yg dekat sama.ramai je sis bby2 yg ad masalah jantung.yg baru lahir pun ad

2y ago

Baby saya baru dapat 1st appointment dari hospital Serdang. Memang akan ke IJN ke? Biasanya dari tarikh 1st ke hospital tu, berapa lama kita akan tahu keputusan ke IJN ya puan

anak sis ada masalah ke

4y ago

sy pun ada masalah jantung xde dinding dari lahir.tpi sy dapat tahu umur sy 19 tahun sy sakit😀