Bleeding waktu 6weeks normal ke?

Assalammualaikum. Tumpang tanya, normal ke kalau saya 6week tp ada spotting bleeding? Saya dah check, doktor cakap kantung masih ada. Cuma perlu banyak rehat. Tapi lepas balik dari check, ada darah macam ketul kecil keluar. Normal ke tak ya? Maaf ni anak first. Minta pendapat ibu ibu ya. Terima kasih. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

saya pun smlm baru pegi hosp sbb bleeding mcm darah period menitik2 darah sampai bocor, ada jugak darah yg mcm tesktur jeli sikit tapi kecik2. doc scan nampak kantung kosong mula2 lpstu scan lg nampak jantung baby berkelip2 kat monitor. then doc check bukaan rahim masih tertutup rapat cuma ada luka kat pintu rahim. tapi lepas balik hosp tu still keluar darah lagi. skrg ni mmg bedrest kerja rumah semua suami buat. Btw, saya 6 weeks 3 days.. sis kena banyak rehat🥰🥰

hi sis, Sy pon pernah alami mcm sis juga sebelum ni,, kalau keluar darah mcm ketulan yg besar or darah makin byk better sis pegi hospital untuk rawatan..Sy sebelum ni mengandung 2 kali tapi dua2 x Dpt survive sbb bleeding,, apa2pon sis Kene bykkan berehat tau and makn mknn yg berkhasiat untuk baby..insyaAllah sis saya doakan moga kandungan sis sihat and x de apa2 masalah ya take care🥰