27 minggu n

Tumpang tanya, 27 weeks tu masih 7bulan ke dah 8bulan ya? Sebab kalau tengok video cakap 27 tu masih 7 bulan. #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

5 Balas

Actually baru nak masuk 7 bulan tu.. 28w genap 7 bulan. 32w baru 8 bulan

9mo ago

klu 22w berapa bulan pula? sorry tanya sy pun first mom n keliru sikit bab-bab kira kandungan ni, lagi satu sepatutnya klu ikut first day period yg last tu due sy 4/12 but nurse tengok scan baby semua tetiba due sy jadi 29/11 so yg mna satu sy kena ikut eh???

dah masuk 7bulan dh to..alhamdulillah...jg dri

27w masih d hujung2 6 bulan.. 28w baru masuk 7bulan..

😊

6bulan 3mgg