Nak tanya air selusuh Al-Hafiz memang wrne hijau ke...ia kena mnum Time bila yew..sebab dkt kertas

Tu tulis sruh mnum awl kehamilan sampai bersalin..saya sekarang dah masuk 36 minggu...

1 Balas

Sya tak prnh minum air selusuh, tpi klau sis nk minum Dah nk bersalin baru minum, maknanya bukaan dah 5cm bru sis blh minum dan lps minum jgn tutup blk botol tu biar trbuka.. Tu yg sya thu Dri nurse cara minum air selusuh dgn betul😊