Sedih dan give up

Ttc 1 tahun 2 bulan, 2 kali keguguran. Dah macam2 supplement cube tapi belum ade rezeki saye. Kadang rase sedih dan give up 😭

27 Balas

Sy pun breast rase sakit.. Nk msuk 8w..dhla tgh menyusu bdn lgi... Thn jela... Sbb doc ckp blh menyusu bdn lau pregnant slgi xmenjejaskn kandungan.. Ank 1st 1y9m

buat IF .. yg Mcm puasa Tu ..saya buat IF .. alhamdulilah dah dua Kali pregnant dah ... supplement saya tak ambil. .saya kawal makan,kawal gula garam ...

2y ago

search intermittent fasting singkatan org pgil IF. tapi study dulu cara nak buat IF. jangan drastik buat.

Jgn give up sis, teruskn usaha InshaAllah ade rezeki utk sis. Sye doakn semoga smue yg tgh ikhtiar akn dikurniakn zuriat tk lame lagi, aamiin.

Sabar sis mgkin Allah bagi masa yg tepat dan sesuai , ni ujian Utk sis ye. Semoga sis dikurniakan zuriat cpat.

awak jgn stress2 ye. doakan yg baik2. sy dulu mcm awak jugak. alhamdulillah bila sy dah start redha Allah bg

ade tny doktor dlu tak?

jgn give up yaa