Boleh ke minum susu selain dari susu ibu mengandung??

Try beli enfamama tapi tak boleh nak telan. Boleh ke minum susu good day or dutch lady or selain dari susu ibu mengandung?#firstbaby #pregnancy #ingintahu

23 Balas

Klu tnya nurse. Boleh. Aslkn mngndungi calcium susu lembu. Mcm sye sblum nih minum anmum tpi mnisssssss sgt. Jdi dctr suh tkar sbb gdm. Smpi skrg da 39 week minum susu farm fresh.. alhamdulillah ok

2y ago

Mne2 pun boleh. Sye ambil yg cokelat punya flavor. Klu nk minum yg susu kurma pun boleh