Tak ada alahan

Trismeter pertama.. X rasa apa2 yg brubah.. Pening2 je.. Tp alahan stakat ni msh ok.. Tapi yg saya nk tanyakan di sini.. Bila baca google.. Tanda awal kehamilan mesti ada b'cak merah.. Mksdnya darah implantasi tapi saya xda. Lps tu, setiap hr saya rasa sakit sengugut tapi xlama.. Kejap2 je.. Keputihan xda.. Bersih.. Kalau ada pun, sikit je. Tido mlm susah.. Kdg2 rasa perut tu xselesa tapi susah nak explain.. Ada yg mcm saya? Normal x? #ingintahu

10 Balas

Haii sis da brp week? Ikut saya pun baru masuk 6week ni xda alahan yg teruk sgt. Paling2 muntah setiap pagi tp pening or sakit2 bdan mmg xda la mcm org lain hehe risau jga. Masa mula2 tau pregnant pun breast sakit sangat, skrg ni makin berkurang pula dan kdg2 lgsg tiada😅. Risau jga sebnya

2y ago

sama, breast sakit sgt 😇