Makan Banyak

Trimester 1 turun 4kg, trimester 2 naik 10kg. Lusa nak minum air gula, sy byk makan benda manis minggu ni. Bole lepas ke… risau pulak.

3 Balas

sy mcm awk, tapi alahan turun 4kg, bila dah ok balik selera naik 3kg terus lah kena minum air gula. alhamdullilah tak sangkut. sebelum minum air gula, sy minum air barli banyak banyak hahaha

bergantung kepada tubuh badan puan...setiap org lain² tindakbalas tubuh badan ada yg laju stabil ada yg tidak...byk kan minum air kosong semula ya...