tips alahan udang

Tq kpda yg bg tips alahan pada saya tmpoh hari,amat berkesan, xperlukan ubat..tima kasih byk2

1 Balas

Mungkin akak boleh share semula tips tu, manatau berkesan juga kat orang lain kan..

4y ago

So sorry lmbt reply..😅 ok akak share kn kt sini ye.. Firstly ambik garam+air suam(rendamkan kaki@tgn yg mmbgkak td smpai rasa gatal tu berkurang Then ambik satu sudu madu(akak guna madu kelulut je)campur dlm satu cawan air suam,kacau.. Sblom mnum selawat dulu.. Moga2 dpt membantu la sesapa yg macam akak..😍