hye smua

alhamdulilh sya selamat bersalin pada 10/12 38week...bersalin normal pada pkul 7:40malam...dapat baby girl..x sangka dh jd mama..

hye smua
94 Balas

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang & semoga sihat keduanya. Aaamiiinnn3 yaa rabbal alaminn. 😘

Comel nye baby..xsbar nk bau baby,doa kan sy pun dpat gurl pulak kali ni😊😊

Alah alah alahhh. .kemaenniass bjik mata awk ye bby. .🥰😍. .selamat berpantang mommy. .

Alhmdullah slmt berpantang sya 38 weeks 2 Ari tapi tulah msuk ubat 2 Ari JAL an sme je 4 cm

4y ago

Kita lgi bwah cek 4 atas l.room 3 cm 6.30 cek buka 4 cm tiba2 kpla baby kuar nurse bsing jgn meneran kita kata kpla baby kuar nie diorg selak Kain tgok kpla dah kuar kelang kabut nurse smbut x dan doc dtg tpi alhmdulah baby sihat n slmat

Alhmdulilah . Tahniah sis . Selamat berpantang . Btw comell sgt baby girl 😍

Alhamdulillah Tahniah sis.. Selamat berpantang.. Doakan Saya dapat baby girl jugak

4y ago

aminnn insya allah

Alhamdulillah..tahniah..selamar berpantang sis..Assalamualaikum baby girl

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga awak dan baby sihat.. Selamat berpantang 😍

4y ago

aminnn tq sis

Comel nye baby..xsbar nk bau baby,doa kan sy pun dpat gurl pulak kali ni

tq smua..maf x dpt nk blas stu2...smoga smua di permudahkan aminnn..