sy prgnent bru 5mnggu

Tpi ada kluar darahh,normal kew???lpastu sy terus test skali lgi...masih lgi terang

sy prgnent bru 5mnggu
2 Balas

P hospital sis...sya dr 5w smpai skrg dah nk dekat sbulan bleeding...mula sikit ja..lpastu mkin byk..dah amik ubat kt hspital pon .. bleeding lg...belum gugur ja lagi...tp sbb skrg skan pon kantung kosong lg..tkot beby xjd....so baik p hospital...

Sama dgn sye...aritu sye bleeding jugak...test hcg ambil darah 2 kli dkt hospital swasta..prtama test hcg biasa,kedua nya test hcg 2 kli naik sedikit...dsbbkan bleeding dah sminggu dh....bila test msih lagi positive...