Haiii mummy skalian, normal kah kalau kandungan kta bru msuk 9 mnggu, bila kta brsama dgn laki kta.

Tp ada sdkt drh kluar#ingintahu #pleasehelp

6 Balas

saya bersama dengan suami masa kandungan 3bulan tu pun berani takut sbb nya jarak anak first dgn number 2 ni 10 tahun jadi banyak takut dri berani untuk bersama.. rasanya awal2 lagi sabar dulu tunggu kandungan kuat betul2 baru bersama..

sya dlu slalu brsma suami dari awal pregnant tapi syukur takda apa2 juga.. ikut kekuatan rahim kot.. tapi klau ada sdikit kluar darah better hentikan dlu msa brsma suami

3y ago

kalau sya tak juga.. asalkan prlahan2. selagi darah tak keluar selagi tu bby selamat dlm perut..

sy juga..genap msuk 4 bln br berani nk brsma..yela, ank prtma kan..risau jdik pape..3/4 bln rahim da kuat..jgn brsma awal2 sb takut ganggu kndugn..

3y ago

ok thanks dh bgthu. 😊

sis jgan dulu bersama suami sbb kndungan sis msi muda takut jd apa2 sma bby sis.. jaga kshtan ya sis... moga bby & sis sntiasa sihat ..

3y ago

ya sma2 sis...

Sy terus trg ckp 6 bulan ke atas baru bersama, sbb anak first.. Sy takut , nk dpt anak bukan snng

3y ago

ya btul tu. thanks dh bgithu

hentikan dulu