TOMYAM BABY

•• TOMYAM UDANG VERSI BABY ••⠀ ⠀ Hari ni pun jenuh memikir nk masak apa, tgk daun limau pun dh nk kering, maka kita buat Tomyam.⠀ ⠀ Momma buat Tomyam je dulu, Nanti baru pikir nk bg Eleena makan dgn mee ke nasi? Haha.. Tapi yg pasti, dua2 pun sedapppp ??⠀ ⠀ **Onion & Garlic Paste - @kaka_tanggo⠀ Instagram: @anak_momma ⠀ ⠀ #EleenaFoodDiary #EleenaFoodJourney #Eleenaeats #BabyEleena #babyfoodjournal #babyfooddiary #babyfood #babyfoodmalaysia #babygirl #bayicomel #bayicomelmalaysia #babytalent #babytalentmalaysia #babyeats⠀

TOMYAM BABY
2 Balas

Wahhhh.. pandai sgt sis ni masak.. 😍😍😊😊 I wish i do too..

4y ago

Alamakk.. xpandai pun.. demi Anak, terpaksa gigihkan diri 😅😅 of course awak pun bolehhhh 💜💜💜

😍😍😍👍