Krim untuk ruam lampin

Krim apakah yang paling sesuai dan elok untuk bayi yg ada ruam lampin?

5 Balas

- sudocream - anakku nappy cream - bepanthen - drapolene - sebamed diaper cream - cetaphil baby ni antara yg ada kt pasaran & drugstore. semua ok. sy pakaikan baby sy Anakku tu je, tu pun kalau ada diaper line kdg terketat pakaikan. punggung baby sy tak pernah rash sbb setiap kali tukar diaper, sy akan sapu Vaseline baby (stiker pink). bekas kecik RM5 tahan 4 bulan dah. mmg elok.

Snowhitee. sangat berkesan feedback pun banyak 👍🏼

saya pakai drapolene. dari lahir ok smpai skrg 3 bln

Mustela 💯

Sebamed diaper rash