Masalah ruam lampin

Anak saya ada masalah ruam lampin. Dah pelbagai ubat saya pakai tapi tidak berkesan. Ada sapa2 tau ubat terbaik untuk anak saya sebab kesian dia merah menyala kadang sampai menggaru.

3 Balas

cuba sapu tepung ubi. tapi lepas ni kalau dah elok, kekalkan pakai nappy cream setiap kali tukar pampers untuk prevent ruam dari jadi berulang kali.

Sy pakai bephanten & max tukar pampers 4-5jam sekali. alhamdulillah setakat ni tak naik ruam. kadang2 boleh jadi sebab jenis2 pampers jugak

dh try tukar pampers brand lain x? kerap tukar pampers x?

12mo ago

Kerap tukar & dah try pakai pampes lain ttp sama