positive ke ni?

Tolong saya, mula2 test nmpk negative mcm kecewa, so cmpak lah test ni. Lepas beberapa jam, tedetik nk tgok balik, ad line halus ni. Valid ke? G scan baby, dr kata xnmpk sbb maybe kecik lagi? Betul ke 5weeks baby xnmpk kat scan dan valod le test saya ni. Tkot lahh pulaakk.

positive ke ni?
16 Balas

Sama macam saya dulu...check kat test pad tu nampak linr halus...period pulak tak datang...lepas tu p klinik check dr kata pregnant...tapi tak nampak baby lagi sebab awal...7 minggu ke tas tu baru nampak dia...comel ja dalam perut.. Alhamdulillah now dah 3 bulan

Upt result valid within 5 minutes je. Lebih dari tu dah invalid. Kalau nak pastikan lagi, try pakai upt lain pulak.

Puan cuba pergi 7 minggu ke atas, insyaa allah dh nmpk.. Kalu pergi awal2 tu, x nmpk lg.. Nnti kita pula fikir lain dan risau..

Sis dah lewat period ye? 2-3 hari lagi sis cek balik ye, In shaa allah kalau ada, line akan makin terang

4y ago

Ooo mungkin sis lambat ovulate, and hcg masih rendah. Lagipun baru 5 week kan tu tak nampak apa2 lagi. In shaa allah, doa baik2 ye sis 😊

5 week dah nmpk bulat dlm rahim.. Sy scan 4week dah nmpk.. Tp pastikan air kencing ada..

selagi sis xperiod..ade harapan utk pregnant..semoga ada berita gembira utk sis...nnti repeat upt lg

sy pun g scan 5 minggu x nampak baby lg. tp line upt dah terang. maybe boleh try lg 2 minggu

Salam sis, try beli clear blue digital, senang nak detect. Yang macam ni

kptusannya apa sis .sis pregnnt x..sebb tgh almi..nk thu please🥺

5week memang tak nampak lagi. 10w ke atas baru boleh