Lendir coklat

Tolong mommies semua...ni tanda ii ke? Saya 36weeks

Lendir coklat
7 Balas

dah nak bersalin Tu,mcm sya anak Sulung..dia bleeding cmni la ..smoga dipermudahkan urusan bersalin..Amin

Pergi ke PAC untuk pemeriksaan. Nurse selalu pesan gitu jika ada spotting / pendarahan, pergi terus PAC.

selalunya tanda macam tu dah ada pembukaan. semoga dipermudahkan urusan awak ya. aameen2.

tanda2 bersalin sis .. sy hri tu 3 hri keluar mcam nie .. lpas tu bru air ketumban pecah

Itu show. Boleh pi Pac dah

sy pn kluar mcmni.Dr smlm lg

4mo ago

saya dah pergi pac...tapi selama doktor pantau,,jalan Masih 2cm...dorang suruh balik dulu...harini contraction makin kerap

tanda² dah tu