Tanda nak bersalin?

Hai mommy2.. nak tnya, kalau keluar lendir coklat mcm ni tanda nak bersalin ke ye ?? Sy bru masuk 36weeks.. first mom.. so tk thu😥 mntk bantuan ye mommy2 semua. #firstmom #ingintahu

Tanda nak bersalin?
2 Balas

Kalau dia dtg dgn sakit, atau perasan ada basah air ketuban, kena cepat2 pergi hospital. Coklat ni mcm tanda awal. Boleh tggu kat rumah lagi kalau mahu/ Kalau dia shj biasanya dlm seminggu nanti turun darah yg merah pulak. Yg tu kena refer hospital, sbb tu tanda dah dekat nak bersalin. Maybe dah ada servics opening.

yup