Saya sudah hamil usia 19 weeks tapi ko belum ada pergerakan ya saya

Tolong jawab

3 Balas

selalu first pregnancy 21 minggu keatas baru rasa pergerakan baby . baby gerak je cuma kadang kita tak perasan 😚🤭

sy pun sudah 18 week hamil. tapi masih belum rsa pergerakan bayi. ni pregnancy ank 3

5mo ago

Tunggu sampai 20 weeks. Saya start 20 weeks Tu pun flutters je but kerap And check placenta posterior mommy ya. Posterior placenta saya depan so x Kan dapat rasa pengerakan that much because baby is kicking the placenta.

bby bgerak ja. cuma ruang luas lagi..nanti awk akn rasa juga.