Tak ada tanda nak lahir

Tolong doakan kandungan saya ya... esok kena pergi hospital sultan ismail sbb tarikh pon dh tiba tapi tak ada rasa rasa nk bersalin lagi.... harap esok dipermudahkan segalanya... dn saya akan berdoa juga untuk ibu ibu yang mengandung semoga dipermudahkan

14 Balas

semoga dipermudahkan urusan ye sis... sy pon 25hb ni kene serah diri kat hsi kalau x de rse nk bersalin... now gdm on insulin

3y ago

terima kasih... jaga diri yee semoga lancar semuanyaaa

Hsi jb ye sis.. kna serah dri kew.?? Sis dh bpe mnggu.?? Moga sis di permudh kn dan selmt smua nye yew.. aamiin..

3y ago

terima kasih

inshaaAllah smga awk dn baby diprmdhkn urusan ya...aamiin

3y ago

terima kasih mendoakan

Semoga urusan awak dipermudahkan.. Kuatkan semangat k..

3y ago

okey terima kasih kerana bagi semngt dn berdoa

aamiin.. smoga urusan awk bersalin dprmudahkan sis....

3y ago

terima kasih doakan say a

Amiin🥰 semoga dipermudahkan urusan sis ye

3y ago

Sama-sama sis

semoga dipermudahkan segala urusan..aamiin

3y ago

terima kasihhhh

Semoga dipermudahkan sis bersalin ❤️

semoga dipermudahkan segalanya Aamiin

Aamin.. Moga dipermudahkan segalanya

3y ago

terima kasih ya